COMUNICADOS
 
NUEVAS 40 PROPUESTAS POR UNA VIVIENDA DIGNA
 
 
40 propuestas por una Vivienda Digna
 
LA PLATAFORMA PER UN HABITATGE DIGNE
 
Ladrillazo
"Tots els espanyols tenen dret a gaudir d'un habitatge digne i adequat. Els poders públics promouran les condicions necessàries i establiran les normes pertinents per a fer efectiu aquest dret, regulant la utilització del sòl d'acord amb l'interès general per a impedir l'especulació. La comunitat participarà en les plusvàlues que generi l'acció urbanística dels ens públics (Art. 47 Constitució Espanyola)"
 
Aquesta iniciativa ciutadana apartidista i sense cap afinitat ideològica concreta, sorgeix espontàniament de la idea que els joves i no tan joves, tenim part de culpa de la irracionalitat que estem patint en matèria d'habitatge. Un principi recollit en la Constitució és l'accés a un habitatge digne i no ho estem defensant adequadament.
 
Aquest dret es duu vulnerant des de fa molt de temps sense que cap govern fins a ara, hagi engegat mesures reals per a protegir-ho, com han de fer segons la Carta Magna. I vist el vist, si nosaltres no defensem el seu compliment, ningú ho farà en el nostre lloc, ja que són molts agents implicats i molt poderosos, els quals han inventat aquesta nova forma d'esclavitud i estan beneficiant-se a costa del futur íntegre de moltes persones: bancs, constructores, immobiliàries, ajuntaments...
 
Un dels mecanismes que ens dóna la democràcia per a reclamar els nostres drets no protegits és la manifestació. Amb aquesta intenció estem organitzant successives mobilitzacions i actes en els quals almenys se'ns escolti. Potser aconseguim que les diferents instàncies del govern, legislin en contra de l'especulació immobiliària i aconsegueixin frenar-la, o potser no, però el que si és segur és que després que ens escoltin, ens tindran més en compte i no exercitaran la passivitat que ens han demostrat en aquest assumpte durant aquests últims anys. Tu també has de fer alguna cosa.
 
¡ UNEIX-TE A NOSALTRES! !
Mani 2004
COL·LABORA !
La Plataforma per un Habitatge Digne és una associació d'àmbit nacional inscrita en el registre nacional d'associacions amb el nombre 588195, que que duu des de finals del 2003 lluitant per un habitatge digne i assequible i per un urbanisme més just i sostenible a mesura dels ciutadans. Si estàs d'acord amb les nostres bases de treball i la teva comunitat autònoma no figura en aquest llistat i desitges que també participi de l'accions que ja s'estan desenvolupant a nivell estatal i resideixes en alguna dels seus principals cabdals, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a començar.

Tamé si ets webmaster, pots ajudar-nos molt donant-nos a conèixer a altres persones. Aqui tens els nostres logotips per a incloure l'enllaç a www.viviendadigna.org en la teva web.

 
Nombre de compte corrent en Triodos para aportacions i donacions:
ES49 1491 0001 2810 3434 4315
 

© 2003-2019 . Plataforma per un Habitatge Digne. Avís legal.

ÚLTIMS DOCUMENTS I COMUNICATS

La PVD denuncia a 12 entidades de crédito por hipotecas ilegales
La PVD denuncia la crisis habitacional y renueva sus 40 propuestas
El gobierno aprueba una reforma del alquiler a espaldas de los inquilinos
Alegaciones de la PVD al anteproyecto de Reforma Alquileres - Modelo de denuncia
La PVD exige responsabilidades por la burbuja inmobiliaria
Respuesta del ICO por petición de información VPO
Respuesta Unión Europea denuncia IVA superreducido
Respuesta Defensora del Pueblo petición inconstitucionalidad IVA
PVD denuncia ante la UE el IVA superreducido para todas las viviendas
La PVD denuncia una ayuda encubierta a los bancos de 100.000 mill.
Quejas por la falta de contestación del ICO
Los programas electorales son como tratar un cáncer con analgésicos
Respuesta del INE sobre la petición de censado de vivienda vacía 
La PVD tacha de muy insuficientes propuestas de ayuda a hipotecados
Más comunicados y publicaciones »»